top of page
IMG_0428.HEIC

Bækkely er en forening

Foreningen Bækkely i Vibæk blev stiftet fordi vi ønsker at skabe et fællesskab hvor vi kan arbejde sammen om mental og åndelig sundhed. 

Vi er almennyttig og uafhængig af partipolitik. Vi bygger på kristne værdier og praksis, men vi er ikke en kirke eller et trossamfund.

Alle må gerne være med til vores aktiviteter og alle må gerne være medlem.

  • Facebook
  • Instagram

Før foreningen - og i fremtiden

Carrie og Hans Lautrup købte den nedlagte landbrug i 2019. Drømmen var, at skabe et retrætecenter, hvor mennesker kunne komme og finde ro og hvile væk fra hverdagens ræs.

Carrie er psykolog og uddannet indenfor kristen helbredelse. Hun brænder for at hjælpe mennesker finde deres kerne og finde den indre styrke, der er skjult under overfladen. Hans har gennem diakonalt arbejde og retræter i diverse sammenhæng en længsel efter at dele den kærlighed, han har oplevet hos Gud med andre, så de også oplever at være elsket og accepteret.

Foreningen blev skabt for at sikre gode rammer og opbakning til drømmen om Bækkely som retrætecenter. Drømmen er, at foreningen samler folk på tværs af trossamfund og trosretninger omkring emnerne mental og åndelig sundhed. Det vil vi gøre ved at bygge, holde retræter og faste møder, og andre aktiviteter, vi finder på sammen.

Gør noget aktivt. Gør noget sammen. Gør noget meningsfuld.

bottom of page