Enkeltydelser

Coffee Talks_edited.jpg

Psykologsamtale

750 kr. , 45 min.

En psykologsamtale er fritaget moms.* Samtalen kan foregå på vores adresse udenfor Bramming eller via vores sikre videoløsning.

_edited.jpg

Coaching

750 kr., 60 min.

Coaching er momspligtig. Samtalen kan foregå på vores adresse, via video eller på dit kontor. Evt. kørsel faktureres sammen med samtalen.

brainstorming

Konsulentbistand

750 kr. plus moms pr. time.

Projektledelse, HR-partner, facilitering af teammøder og/eller forandringsprocesser. Vi udarbejder et tilbud med udgangspunkt i jeres behov.

iStock-861662316.jpg

Weekendkurser og Retræter

Prisen varierer efter indhold

På vores  weekendkurser arbejder vi med kortere undervisningssessioner, øvelser, og stilletid alene i naturen med henblik på at fremme læring som synker ned i dybden. Se "Events" i vores bookingssystem for at se kommende kurser og retræter

Vil du overnatte, skal du bestille et værelse under "Retræteophold". Du kan læse "Hvad er en retræte" for inspiration.

Abonnementer

Videogame på skærmen

500 kr. pr. md., inkl. moms

Teleterapi

Du betaler en gang om måneden for en måned ad gangen. Inkluderet er ubegrænset chat og videosamtaler efter behov - op til 1 gang om ugen. Forudsætter en psykologsamtale til almindelig pris inden oprettelse.

Distanced Couple_edited.jpg

5.000 kr. pr. år., ekskl. moms

Virksomheds-abonnement

Inkluderer 5 sessioner med ledersparring samt 25 % på psykologsamtaler, yderligere ledersparring, konsulentydelser samt retræter/kurser for medarbejdere som er ansat i virksomheden samt deres hjemmeboende familie. 

Forretningsmøde

2.000 kr. pr. år., ekskl. moms

Kirkeabonnement

Inkluderer 5 sessioner med ledersparring samt 25 % på psykologsamtaler, yderligere ledersparring, konsulentydelser samt retræter/kurser for alle, som er henvist personligt af en præst fra den tilmeldte menighed.

KONTAKT MIG

  • facebook

Tak for din besked!