Om Os

Vi arbejder ud fra en integreret syn på mennesket - Krop, Sjæl, og Ånd påvirker hinanden. Udgangspunktet er både en stærk kristen tro og en solid psykologisk viden. Psykologi har fokus på sjælen - som er både følelser, tænker, og vilje. Kristen sjælesorg har fokus på, hvordan vores sjæl relaterer sig til åndelige og eksistentielle spørgsmål. Og den måde, vi behandler vores krop og vores krop behandler os gør noget både ift sjælen og ånden.

På Bækkely tager vi udgangspunkt i dette integreret syn og kan tilbyde psykologbistand i forhold til det, som trykker i livet. Vi har særlig erfaring i forhold til Stress, Sorg, og Troskriser/Eksistentielle kriser.

Carrie Lynne Lautrup
Cand. Psych.

Jeg er uddannet psykolog, og har arbejdet som konsulent og projektleder både i det offentlige og i det private sektor. Sideløbende har jeg i mange år tilbudt sjælesorg i frivillige og tværkirkelige organisationer. Ud over psykologuddannelsen har jeg taget en certificering i kristen helbredelse og er uddannet Master Equipper via Global Awakenings Christian Healing Certification Program. (https://healingcertification.com/)

Det var så mine faglige kvalifikationer. Mere personligt, så er jeg også mor til 3 børn og gift med Hans for over 22 år. Jeg kommer oprindeligt fra USA, hvorfra jeg udvandrede da jeg mødte min mand. Vi har sammen været igennem det meste - bl.a. har vi mistet vores mindste barn til kræft da han var 11 år gammel. 

Min mand og jeg arbejder til dagligt hver for sig . Og vi arbejder sammen i vores kirkes sjælesorgstilbud samt i forbindelse med retræter for kristne på tværs af kirkeskel. Vi er optaget af identitet og gudsbilledet, og at leve udenfor en præstationsmentalitet og "inde i" nåde og hvile i dem, vi er.

Jeg har valgt at arbejde som psykolog på deltid ved siden af mit arbejde i en virksomhed fordi jeg gerne vil kunne tilbyde ægte psykologsamtaler ud fra et kristent livssyn og teoriramme - med eller uden bøn.

Det, vi tror på

Besøg os:

Vester Vejrupvej 9

Vibæk

6740 Bramming 

www.baekkely.dk

Call

T: +45 29826417

© 2019 by

Carrie Lynne Lautrup. Proudly created with Wix.com

  • facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now